Pelerinajul dulcivorilor in…Maca

Pelerinajul dulcivorilor in…Maca Publicat de | 24 August 2014 | Tags:

Organismele, indiferent din ce regn fac parte, reactioneaza la schimbare. Atunci cand este vorba de conditii extreme, nevoia de supravietuire declanseaza procese complexe in vederea adaptarii.

Maca este exemplul perfect – aceasta planta traieste la 4000m altitudine si este supusa de cateva sute de ani unor conditii extreme – de la lumina solara intensa, la temperaturi sub zero grade. Nici nu este de mirare, asadar, ca Lepidum Meyenii aka MACA detine atatea proprietati sanogene, care, la randul lor, au ajutat populatia locala sa traiasca fara probleme, sute de ani, in conditii vitrege.
Asadar, lucrurile sunt destul de simple – MACA este un adaptogen puternic care intareste sistemul imunitar si armonizeaza functiile organismului supuse stresului in diverse forme. Echilibreaza sistemul endocrin, sporeste fertilitatea, este afrawdisiaca si aduce un plus de vitalitate si energie, datorita continutului sau bogat in aminoacizi, acizi grasi, vitamine si minerale.

Pudra de maca este foarte bine tolerata de organism, asa ca am profitat de acest super-aliment si l-am folosit cu toti cei peste 60 fitonutrienti si aminoacizi ai sai in super-tortul de ciocolata cu fructe de padure. Potenteaza extraordinar de bine gustul si beneficiile date de pudra de cacao naturala. Si o ultima sugestie – poti sa folosesti un strop de pudra de Maca si in smoothie-uri.

Bine ai venit pe taramul dulciurilor cu accente Maca!


Spune si tu ce crezi

Comenteaza cu profilul tau de Facebook

Pelerinajul dulcivorilor in…Maca

Pelerinajul dulcivorilor in…Maca

Organismele, indiferent din ce regn fac parte, reactioneaza la schimbare. Atunci cand este vorba de conditii extreme, nevoia de supravietuire declanseaza procese complexe in vederea …

♥ citeste...