Brownies, Biscuiti si Batoane

Brunetele si cu zvac, brownies-urile din dulcicateria sis-n-me combina merisoarele sprintare cu intelepciunea fructelor goji, la care se adauga un superaliment – pudra de mesquite – pentru diabet menit.

Biscuiti si batoane energizante, crocante si gales deshidratate cat sa pastreze vitaminele intacte. Bune de rontait in parc sau la scoala, au fulgi de secara. Iar nuca, migdalele si inul le picura in gust…divinul.
Patratelele sunt inspirate din caietele de mate. Sunt taiate fin si drept. Se mananca intelept. Fie ca-s din cocos sau din caramel au multe in comun, dar si difera nitel – ciocolata si migdale, caju, cocos si curmale. 

Prajitura cu cafea are un mic accent de…macadamia. Ovazul si alte cereale ii dau fibre necesare, untul de cocos o face onctuoasa, iar smochinele gustoasa. Pour les connaisseurs.

Rulada salbaticita cu fructe de padure poate fi imblanzita de manute nerabdatoare de copii sau de pofticiosii care au antrenament la datul peste cap pentru dulciuri indraznete.

Preturi:
Brownies – 15 lei / 100 gr
Biscuiti – 13 lei / 100 gr
Rulada – 15 lei / 100 gr

Patratele – 15 lei / 100 gr


 

 
Pelerinajul dulcivorilor in…Maca

Pelerinajul dulcivorilor in…Maca

Organismele, indiferent din ce regn fac parte, reactioneaza la schimbare. Atunci cand este vorba de conditii extreme, nevoia de supravietuire declanseaza procese complexe in vederea …

♥ citeste...