Torturi

Povestea incepe cu un amalgam de nuci, seminte si codimente aromate, unse delicat cu unt de cocos si miere cat sa le faca sa se imprieteneasca…intre ele, cu copiii si cu oricine adora dulciurile aniversare.

La Fabrica Raw Vegana Sis-n-me sarbatorim viata sanatoasa in fiecare zi.

Tortul de morcovi si vanilie

Fie ca ne bazam pe proprietatile antibacteriene si antiseptice ale cuisoarelor, pe untul de cocos sau pe scortisoara care scade nivelul colesterolului, in tortul de morcovi morcovul este vedeta. Gusta-l si vei vedea mai bine, ce e bun pentru tine!

tort cu morcovi si vanilie

Tortul cu afine

Se stie ca afinele sunt bogate in antioxidanti care scad riscul dezvoltarii bolilor de inima, asa ca tortul cu afine este pentru oameni inimosi, iubareti si cu drag de viata lunga. Daca ai ajuns aici, suntem siguri ca te incadrezi perfect in profilul consumatorului de tort cu afine!

Tortul cu Afine

Tortul cu zmeura si menta

Ne place combinatia de seminte si fructe de padure cu tot aportul lor de vitamine, asa ca, atunci cand am facut reteta pentru tortul cu zmeura si menta am inclus migdale si caju carora le-am dat un touch de menta, cat sa fie mai revigorante si cu chef de viata.

tort cu zmeura si menta

Tortul cu menta si ciocolata

Studii nenumarate facute de oameni de stiinta…de obicei britanici, au demonstrat legatura dintre cicolata si fericire. Sis-n-me iti poate demonstra ca endorfina si serotonina sunt dependente de tortul nostru cu menta si ciocolata facut din cacao naturala. Nu trebuie sa va fie teama ca inima o poate lua razna de la atata fericire – avem un ingredient secret care echilibreaza totul si regleaza tensiunea arteriala. Viziteaza-ne daca vrei sa-l afli!

tort cu ciocolata si menta

Tortul de ciocolata cu fructe de padure

Super-tortul de ciocolata cu fructe de padure are si el legatura directa cu fericirea extrasa din ciocolata naturala, la care se adauga un super aliment – pudra de Maca. Pe langa cei peste 60 fitonutrienti si aminoacizi ai sai, se pare ca Maca este pe alocuri si afrawdisiaca. Tot o forma de fericire este si asta, nu-i asa?

tort cu ciocolata si fructe de padure

Pret Torturi – 14 lei / 100 gr


 

 
Pelerinajul dulcivorilor in…Maca

Pelerinajul dulcivorilor in…Maca

Organismele, indiferent din ce regn fac parte, reactioneaza la schimbare. Atunci cand este vorba de conditii extreme, nevoia de supravietuire declanseaza procese complexe in vederea …

♥ citeste...